Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Farmapest Haşere Kontrol Hizmetleri
24 Nisan 2024, Çarşamba
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Farmapest Haşere Kontrol Hizmetleri

Farmapest Haşere Kontrol Hizmetleri - http://www.farmapest.com

Firmalar

www.farmapest.com

Giden Ziyaretçi : 1
Gelen Ziyaretçi : 2
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.farmapest.com
Benzer Siteler : f | farmapest haşere kontrol hizmetleri
3d oyunlar
 Açıklamalar :

FARMAPEST Haşere Kontrol ve Dezenfeksiyon Hizmetleri bulunduğumuz çağın ihtiyaçları doğrultusunda Dünya çapında üretilen tüm alternatif metot ve donatıları güncel olarak takip ederek belirli bir kombinasyon içerisinde inceleyerek analiz ve uygulama yöntemlerini belirler, sonrasında uygulamaya geçirerek çalışmalarını sürekli ileri seviyelere taşımaktadır.

Gerçekçi ve çözüm üreten FARMAPEST bunun yanı sıra teknolojinin tüm adımlarını takip ederek yaptığı tüm işleri; T.C. Sağlık Bakanlığı, WHO (Dünya Sağlık Örgütü), Gıda Kodeksi, HACCP, TSE ve mevzuatlarına uygun olarak gerçekleştirmektedir.Ayrıca firmamızın ISO belgesi bulunmakta o nedenle AB mevzuatlarının gereksinimlerine göre işletmenizin uyumu sağlanmaktadır.

Unutmayalım ki haşerelerle mücadele ve kontrol teknikleri bir halk sağlığı hizmetidir. İlaçlama yapılacak alanda son derece spesifik davranılması gerekmektedir Çevreye ve insan sağlığına verilebilecek herhangi bir zararın telafisi mümkün olmayabilir. İşte bu nedenle halk sağlığı gözetilerek yapılacak haşere ilaçlamasında bilirkişi olmak bununla birlikte insektisitler hakkında bilgi, haşere hayatı, biyolojisi uygulanacak yöntemin belirlenmesi ve en doğru şekilde tatbik edilmesi gerekmektedir.

Firmamız yaptığı tüm işlemlerin ardından bunları raporlayarak siz değerli müşterilerimize sunmaktadır.İlaçlama hizmetinde bizimle yapacağınız işbirliği sağlıklı yaşanabilir bir ortamda hayatınızı sürdürmeniz için kolaylık sağlar.

 Etiketler : haşere, ilaçlama, böcek, fiyatları, fiyatı, fiat, pest, control, kontrol, fare, kene
Not: www.farmapest.com sayfadan “Farmapest Haşere Kontrol Hizmetleri” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Ekol Yapı - Yöntasarım Reklam Ajansı - Yapılan Tabela ve Reklam - Rekor Kurye Ltd.şti. - Cematek Pres - Termal Terazi Etiketi - Regülatör - Redresör - Mert Mutfak - Nevyap Prefabrik Konteyner Kabin - Ankara Promosyon ve Matbaa