Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Tokgöz Perde
19 Mart 2024, Salı
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Tokgöz Perde

Tokgöz Perde - http://www.storperdeimalati.com

Firmalar

www.storperdeimalati.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.storperdeimalati.com
Benzer Siteler : t | tokgöz perde
3d oyunlar
 Açıklamalar :

TOKGÖZ PERDE, projeye özgü çözümler geliştiren, içeri ile dışarı arasında köprü işlevi gören özel konfor alanları oluşturan, bir hareketli mimari perde sistemler üreticisi...

En temel değerlerimizden biri de müşterilerimize taahhüt ediyor olduğumuz yüksek kalite standartlarıdır. TOKGÖZ perde sistemlerinde kullanılan tüm bileşenler, yılların ortaya koyduğu deneyimle titizlikle seçilir. Kullanılan alüminyum profiller, güneşin zararlı etkileri altında uzun yıllar güvenle kullanılabilen özel kumaşlar tamamen birinci kalite bağlantı elemanları, aksesuarlar ve diğer bileşenler; TOKGÖZ kalitesine paralel olacak şekilde Uluslararası yangın sınıflandırmaları, yeni Avrupa standartları tarafından belirlenen performans gereksinimleri, vb uygun, sertifikasyonları tamamlanmış tedarikçilerden temin edilir. Hizmete sunulmadan önce kalite kontrol süreçleri özenle takip edilir. Keşif, ölçü, tasarım ve montaj hizmetlerini satışın ayrılmaz bütünlüğü içerisinde tamamlayan TOKGÖZ ’ın en önemli ilkesi, müşteri memnuniyetini üst düzeyde sağlamaktır.

Vizyonumuz

Profesyonel personelimizle müşteri odaklı ve ihtiyaca en uygun çözüm üretmek ve hayatı kolaylaştıran ulaşılabilir internet hizmetleri sunarak,diğer firmalardan sektörde bir adım önde olmaktır.

Misyonumuz

Müşteri memnuniyetine dayalı uygun fiyat, kaliteli hizmet ve sektörde ismini duyurmuş çözüm ortakları ile çalışarak güvenilir hizmet sunabilmektir.

TOKGÖZ PERDE
Saygılarımızla

 Etiketler : stor, perde, imalatı
Not: www.storperdeimalati.com sayfadan “Tokgöz Perde” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Plaket - Cizgi Jaluzi Stor Ev Dekorasyo - Kızıklı Gıda Netto - Delta Müzik Sanat Organizasyonları - Pulex Duralong Temizlik Çözümleri - Akiş Çerçi - Prefabrik - Arma Kontrol Bariyer Sistemleri - Css Bilişim ve Güvenlik Sistemleri - En Ucuz Taksitli Cep Telefonları