Site Rehberi
Site Rehberi > Eğitim Öğretim > Resmi Sertifikalı Yeminli Çeviri
24 Nisan 2024, Çarşamba
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Resmi Sertifikalı Yeminli Çeviri

Resmi Sertifikalı Yeminli Çeviri - http://www.dijitaltercume.com

Eğitim Öğretim

www.dijitaltercume.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Eğitim Öğretim
Site Bilgileri : http://www.dijitaltercume.com
Benzer Siteler : r | resmi sertifikalı yeminli çeviri
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Dijital Tercüme Ltd. Şti, kurulduğu 2002 yılından itibaren Türkiye’nin en büyük yeminli çevirmen kadrosu ile dünya çapında hizmet veren sertifikalı ve tescilli bir çeviri bürosudur. Kalitesini; resmi onaylı tescil belgeleri, yemin zabıtları, dilde uzmanlık sertifikaları, yeminli çeviri yapma ruhsatı, başarı belgeleri ve noter yemin kaşesi ile vurgular.

Şirketimiz, ülkemizde hukuki, teknik, medikal, ticari, edebi, akademik, patent, genel çeviri branşları olmak üzere 8 ana alanda 500’ü aşkın firmanın ve resmi kuruluşun 45 dildeki çeviri ihtiyacında başrolü oynamaktadır. Verdiğimiz sözlü ve yazılı çeviri hizmeti ülkemiz sınırları dışında da dünyanın seçkin 125 kuruluşu tarafından da tercih edilmektedir. Firmamızda tercüme kontrolü, imla denetim ve son okuma, simültane, ardıl çeviri, lokalizasyon ve redaksiyon hizmetimiz de mevcuttur. Daha hızlı ve eksiksiz hizmet amaçlanarak döküman, teknik altyapı ve donanım yelpazemizin sürekli gelişmesi esas alınmakta ve bunun için teknolojik gelişmeleri yakından takip eden bir ekibimiz sürekli çalışmaktadır.

Dijital Tercüme bir limited şirket olup işi sadece “tercüme”dir. En önemli misyonu bu görevini en kaliteli biçimde yerine getirmektir. Bunun için teknolojinin tüm nimetlerinden faydalanan uzman kadrosu ile görev yapmaktadır. Firmaya özel sözlük havuzu oluşturması, proje bazlı tercüman görevlendirmesi, kesin fiyatlandırma yapması, hızlı ve zamanında teslim prensibi, organizasyon ve koordinasyon başarısı, tercümanların özenli seçimi ve titiz çalışması, ücretsiz olarak sunulan editör kontrolü ve redaksiyon hizmeti, mesai saatleri içinde sürekli iletişim seçeneği ile sektörde lider konumunu korumaktadır.
FIT, TUÇED ve ÇİD resmi üyesidir.

Sloganı "kusursuz iletişim" olan noter yeminli çeviri bürosu Dijital Tercüme, en çağdaş ve teknik olanaklarla birleştirdiği kaliteli çevirileri, sektördeki en hızlı tercüme teslimi, Türkiye’nin neresinde olursanız olun ücretsiz kurye ve kargo hizmetiyle hizmetinizdedir.

 Etiketler : tercüme, çeviri, ingilizce, almanca, rusça, fransızca, tercume, noter, yeminli, tasdikli, arapça, farsça, ekonomik, akademik, teknik
Not: www.dijitaltercume.com sayfadan “Resmi Sertifikalı Yeminli Çeviri” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Eğitim Öğretim” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Ankaradaki Anaokulları - Gencistatistik - Aybastı Anadolu Lisesi - Gitar Dersi - Doğa Koleji Matematik Sitesi - Elektro Gitar Kursu - Akademi Spor - İdeal Danışmanlık - Beden Eğitimi ve Spor - Konservatuara Hazırlık