Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Promosyon
29 Mart 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Promosyon

Promosyon - http://www.hesas.com.tr

Firmalar

www.hesas.com.tr

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.hesas.com.tr
Benzer Siteler : p | promosyon
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Pazar geliştirme ve müşteri memnuniyeti gibi çağdaş işletmecilik çabalarının başvurduğu yöntemlerin ilk sıralarında yer alan promosyon çalışmaları, sektör ve ölçek ayırmaksızın tüm işletme ve kurumların hedef kitle olarak varsayıldığı çok büyük ve dinamik bir sektörün daha ortaya çıkmasını sağlamıştır: Promosyon Sektörü.
Hem sunduğu ürün ve hizmetlerin çeşitliliği, hem de hedef kitle ve müşteri sayısı açısından kıyaslandığında, sınırları zor tespit edilebilen bu sektörün tüm dünyada büyüklüğü, günümüzde tahminlerin ötesinde şaşkınlık yaratabilecek boyutlara ulaşmış durumdadır.

Kuruluşu 70'li yıllara uzanan ve 1982 yılından bu yana anonim şirket olarak faaliyetlerini sürdüren HESAŞ A.Ş., bu sektörün Türkiye ve yakın çevresindeki yatırımları ve portföyü en büyük kuruluşu olma yanında, ulusal pazarda promosyon sektörünün oluşmasında temelleri atmış, eğilimleri ve standartları belirleyen bir lider durumundadır.
Üretiminin büyük bölümü promosyona yönelik olmasına rağmen, sahip olduğu teknik imkanlar ve sunduğu kalite seviyesi ile otomotiv, beyaz eşya ve dayanıklı tüketim malları gibi sektörlere de çeşitli ürünler sağlamakta ve yan sanayi olarak hizmet vermektedir.

 Etiketler : promosyon, ürünler, sektörü, anahtarlıklar, çakmak, kalemler
Not: www.hesas.com.tr sayfadan “Promosyon” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Ermod Yapı - Akasya Peyzaj - Sincan Halı Yıkama - Ev Sineması - Novak Güvenlik Sistemleri - Yuvam Anahtar - Geosound Yerbilimleri ve Mühendisli - Tavan Vantilatoru - Ae Yapı Çelik Konstrüksiyon Fabri - Planner - Keşif Metraj