Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Aytek Soğutma
28 Mart 2024, Perşembe
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Aytek Soğutma

Aytek Soğutma - http://www.aytekchillers.com

Firmalar

www.aytekchillers.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.aytekchillers.com
Benzer Siteler : a | aytek soğutma
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Aytek, 30 yılı aşkın deneyimi ile Endüstriyel ve HVAC soğutma uygulamaları için su soğutma sistemleri üretimi konusunda uzmanlaşmıştır.

Bugün, Aytek Endüstriyel Soğutma alanında Türkiye’de pazar lideridir. Teknolojik olarak gelişmiş soğutma sistemleri ve mükemmel kalite ile uygun fiyat dengesini buluşturan Soğutma ve Isı Kontrol Sistemlerini 6000 m2 kapalı modern tesislerimizde (2013 yılında TÜV ISO 9001 sertifikası) üretmekteyiz.

Türkiye ve İhracat pazarlarımızda 3000 adetin üzerinde çalışan soğutma sistemi ile, Aytek başarılı satış organizasyonu, iş ortakları ve servis merkezlerini içinde barındıran geniş bir ağ ile iyi bilinen bir marka olarak gelişmesine devam etmektedir.

Bizi diğer markalardan farklı kılan yanımız; daha ekonomik bir soğutma sistemi yatırımı ile, kullanım ömrü boyunca, optimum enerji tüketimi ve yüksek verimlilik sağlayan cihazlar üretme iddiamızdır.

Sizleri soğutma projelerinizle ilgili danışmanlık hizmeti almaya davet etmekteyiz. Uzmanlarımız sistem yükleri ve proje ihtiyaçlarını belirleme konusunda sizlere yardımcı olacaktır. Projeleriniz için en doğru ve uygun çözümü sunmak öncelikli görevimizdir.

 Etiketler : chiller, aytek, soğutma, endüstriyel, enjeksiyon, beton, havalandırma, thermoregülatör, freecooler, kalıp, şartlandırma, serbest
Not: www.aytekchillers.com sayfadan “Aytek Soğutma” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Kyocera Servis Mita Fotokokopi - Yakamoz Düğün Salonları - Atlantis Bilgisayar - Denizpen - Aa Kozmetik - Belgelendirme - Oto Temizlik Sistemleri - Nasa Duş Duşakabin Küvet - İstanbul Atv Motor Atv Turları - Başkent Beton Laboratuvarları