Site Rehberi
Site Rehberi > Temizlik Firmaları > Cami Süpürgesi
18 Nisan 2024, Perşembe
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Cami Süpürgesi

Cami Süpürgesi - http://sebotr.com

Temizlik Firmaları

sebotr.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Temizlik Firmaları
Site Bilgileri : http://sebotr.com
Benzer Siteler : c | cami süpürgesi
3d oyunlar
 Açıklamalar :

SEBO: SEMIGEWERBLICHE BODENPFLEGEGERATE, ‘Yarı Otomatik Ticari Zemin Bakımı’ kelimelerinin kısaltması olsa da, çoğunlukla dünya çapında ‘Kalite’ ile eşanlamlı olarak kullanılmaktadır.

1977 yılında Almanya’da kurulan SEBO, ilk ticari dik süpürgesini 1978 yılında üretmiştir. Bu yenilikçi dizayn; mil kavramalı fırça, dik vakuma entegre emiş hortumu, elektrostatik mikro filtre ve üstten doldurmalı filtre torba gibi bugün vakumlu süpürgelerde sıklıkla kullanılan birçok patentli ileri teknolojiyi barındırıyordu.

SEBO Türkiye ise ulusal bayi ağı ile kalite, yenilikçilik ve katma değer anlamında, müşterilerinin gereksinimleri doğrultusunda en yüksek standartlarda vakumlu temizlik ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Dünyanın alanında en iyi ürün deneyimi, değerli müşterilerimize (halı üreticileri, beş yıldızlı oteller, camiler, ofisler vb.) en yüksek standartlarda kalite ve performans garantili olarak sunulmaktadır.

SEBO, iftiharla yer aldığı yirmiden fazla ülkedeki varlığı ile hala dünyanın en büyük ticari dik vakum üreticisidir. SEBO, günümüzde ürettiği ürünlerin tasarımı ve imalatı konusunda özenle çalışmaya devam eden bir aile şirketi olarak yoluna devam etmektedir.

Bütün Sebo Ürünleri Almanya'da üretilmektedir.

 Etiketler : cami, süpürgesi
Not: sebotr.com sayfadan “Cami Süpürgesi” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Temizlik Firmaları” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Ankara Günaydın Temizlik - Bingo Halı Koltuk Yıkama - Mersin Halı Yıkama Mersina Temizlik - Ankara Doğa Kurumsal Temizlik - Temizlik Firması - Başakşehir Halı Yıkama Fabrikası - Koltuk Temizleme - Koltuk Yıkama - Petek Temizleme - Petek Temizliği - Nur Temizlik Malzemeleri