Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > İtimat Bina Yönetimi
29 Mart 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

İtimat Bina Yönetimi

İtimat Bina Yönetimi - http://www.itimatyonetim.com

Firmalar

www.itimatyonetim.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.itimatyonetim.com
Benzer Siteler : i | itimat bina yönetimi
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Mesleğimiz yanında bir de yaşadığımız binaların sorunlarıyla uğraşmak birçoğumuz için katlanılmaz bir hal almaktadır. Ancak sorunlar içinden çıkılmaz bir hal aldığında müdahale etmek çoğu zaman için geç kalmak anlamına gelmektedir.

Özellikle kat maliklerinin ve yöneticinin hukuki ve cezai sorumluluklarının tam bilinmemesi telafisi mümkün olmayan zararların ortaya çıkmasına neden olmaktadır. Bu nedenledir ki, bina yönetim kurulu dışarıdan avukat, mali müşavir gibi personeli bünyesinde barındıramayacağı için profesyonel bir şirket tarafından yürütülmesi adeta bir zorunluluk arz etmektedir.

Bu güne kadar birçok toplu yapı yönetim hizmetini, firmamız kat malikleri kurulunu temsilen eksiksiz ve başarıyla yerine getirmiştir.

Bu ihtiyaçlardan yola çıkan firmamız uzman kadrosu ile birlikte siz değerli kat maliklerine kesintisiz hizmet sunmaktadır.

 Etiketler : bina, site, yönetimi
Not: www.itimatyonetim.com sayfadan “İtimat Bina Yönetimi” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Tam Dekorasyon - Stratusınternationalcontacting İnş. - İthal Duvar Kağıdı - Adana Araç Kiralama - Değişim Dekorasyon - Casus Telefon - Digitürk Ankara Başvuru Merkezi - Mint Prodüksiyon Network - Sigma Klima İzmir - Akgül Düğün Organizasyonu