Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Bogazda.org İstanbul Tekne Kiralama
28 Mart 2024, Perşembe
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Bogazda.org İstanbul Tekne Kiralama

Bogazda.org İstanbul Tekne Kiralama - http://www.bogazda.org

Firmalar

www.bogazda.org

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.bogazda.org
Benzer Siteler : b | bogazda.org istanbul tekne kiralama
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Boğazda.org Nedir?
Boğazda.org, 2019'un Mayıs ayında hizmet vermeye başlayan, İstanbul Boğazı’ndaki tekneler ile teknede organizasyon yapmak isteyen kullanıcıları bir araya getiren teklif platformudur.

Kullanıcılar İçin
İstanbul Boğazı’nda bulunan tekneleri kişi sayısı ve çeşitli kriterlere göre listeleyerek organizasyonunuza en uygun olanı bulmanıza olanak sağlar. Dilediğiniz teknenin fotoğraflarını inceleyebilir, tekne hakkında bilgi edinebilir, konumunu görebilir, adres tarifi alabilir ve tekne yetkilisinden fiyat teklifi talep edebilirsiniz.

Tekne Sahipleri İçin
Teknenizin diğer tüm reklam ve tanıtım maliyetlerini ortadan kaldırmak için Boğazda.org'un etkili pazarlama ve tanıtım stratejisinden faydalanabilirsiniz. Tekne profilinizde bulunan “Fiyat Teklif Formu” sayesinde kullanıcıların isteklerini en iyi şekilde anlayabilir ve kullanıcıların istedikleri organizasyon taleplerine uygun tekliflerde bulunabilirsiniz.

 Etiketler : yat, kiralama, teknede, düğün, mezuniyet, yatta, evlilik, teklifi, tekne, düğünü, yemekli, boğaz, turu, türk, gecesi, bogazda
Not: www.bogazda.org sayfadan “Bogazda.org İstanbul Tekne Kiralama” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Masal Düğün Organizasyon - Hilal Tel - Derart Reklam - Semazen Gösteri Organizasyonu - Hokkabazlar Organizasyon - Fs Makina - Ymp Prefabrik - Atu Konveyör - Brülör - Bogazda.org İstanbul Tekne Kiralama